Informasjon om selskapet: Dette nettstedet(www.investico.com) drives av Faraz Financial Services (PTY) Limited, et sørafrikansk verdipapirforetak, autorisert og regulert av Financial Sector Conduct Authority i Sør-Afrika med lisensnummer 45518 for finansielle tjenester (FSP) for å tilby formidlingstjenester. Faraz Financial Services (PTY) Limited har sitt hovedkontor i 31 First Avenue East, Parktown North, Unit 9, 2193 Gauteng, Johannesburg, Sør-Afrika.

 

Faraz Financial Services (PTY) Limited eier og driver varemerket "Investico".

 

Faraz Financial Services (PTY) Limited og Value Bridge Single Member Investment Services S.A tilhører samme konsern. Value Bridge Single Member Investment Services S.A er regulert av Hellenic Capital Market Commission med lisensnummer 6/927/31-8-2021.

 

Advarsel om risiko: Forskjellskontrakter ("CFD-er") er et komplekst finansielt produkt av spekulativ karakter, og handel med dem innebærer en betydelig risiko for tap av kapital. Handel med CFD-er, som er et marginalt produkt, kan føre til tap av hele saldoen din. Husk at gearing i CFD-er kan være både til din fordel og ulempe. CFD-tradere eier ikke, eller har ingen rettigheter til, de underliggende aktivaene. CFD-handel er ikke egnet for alle investorer. Tidligere resultater er ikke en pålitelig indikator på fremtidige resultater. Fremtidige prognoser er ikke en pålitelig indikator på fremtidige resultater. Før du bestemmer deg for å handle, bør du nøye vurdere dine investeringsmål, ditt erfaringsnivå og din risikotoleranse. Du bør ikke sette inn mer enn du er forberedt på å tape. Sørg for at du fullt ut forstår risikoen forbundet med det aktuelle produktet, og søk uavhengig rådgivning om nødvendig. Les vår risikoinformasjon.

 

Regionale begrensninger: Faraz Financial Services (PTY) Limited tilbyr ikke tjenester i Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet (EØS) eller i visse andre jurisdiksjoner som USA, British Columbia, Canada og enkelte andre regioner.

 

Faraz Financial Services (PTY) Limited gir ikke råd, anbefalinger eller uttalelser i forbindelse med kjøp, beholdning eller avhending av finansielle produkter. Faraz Financial Services (PTY) Limited er ikke en finansiell rådgiver.

Tips om CFD-handel

Hvordan begynne å handle CFD-er

Du trenger noen få ting for å begynne å handle CFD-er, men den gode nyheten er at du ikke engang trenger mye tid. Når du har valgt hvilken megler du vil handle med og satt inn litt kapital, er alt som gjenstår å plassere din første handel. Det er en veldig god sjanse for at du kan begynne å handle CFD-er i dag.

Fremgangsmåte for CFD-handel

En CFD-handel følger flere grunnleggende trinn, uansett om du tenker å handle med gull, enkeltaksjer eller kryptovalutaer. Bare følg disse trinnene for å gjennomføre en CFD-handel:

  1. Velg et aktivum du vil handle.
  2. Bestem deg for om du tror kursen vil stige eller synke.
  3. Legg inn en long-handel hvis du tror at kursen vil stige, og en short-handel hvis du tror at kursen vil synke.
  4. Vent til kursen på det underliggende aktivumet beveger seg (helst i den retningen du har forutsett).
  5. Avslutt handelen og innkassér gevinsten eller aksepter tapet.

Tips til erfarne tradere

Erfarne tradere kan dra nytte av det faktum at noen aspekter ved trading sannsynligvis er ganske automatiske på dette tidspunktet i karrieren. De trenger sannsynligvis ikke å tenke så mye på take profit-nivåene sine, og de trenger sannsynligvis ikke å minne seg selv på å sette en stop loss. Det er imidlertid fortsatt noen ting de kan forbedre i handelsstrategiene sine. Dette er ting som alltid krever oppmerksomhet, for eksempel pengestyring og risikostyring. Erfarne tradere kan også ha nytte av å lære seg nye strategier og studere nye aktiva de ikke har handlet før.

Tips til nybegynnere

Når du nettopp har begynt med CFD-handel, kan det virke overveldende fordi det er så mange aspekter å ta hensyn til. Nybegynnere kan gjøre det enklere for seg selv ved å fokusere på de grunnleggende aspektene ved trading når de akkurat har begynt. Et område der nye tradere kan la seg rive med, er gearing. Det er veldig spennende å tenke på å øke gevinstene 10 eller 100 ganger, men gearing kan også virke motsatt vei og føre til store tap. I tillegg til å begrense bruken av gearing kan vi også anbefale nye tradere å lære seg å bruke stops på alle handler for å minimere potensielle tap. Til slutt er det bare å venne seg til å akseptere tap når de oppstår.

Planlegging

Uansett om du er nybegynner eller har mange års erfaring, er det én ting som gjelder - du må planlegge handlene dine for å lykkes best mulig. Dette trenger ikke å være vanskelig eller smertefullt, og når du først har blitt vant til din egen planleggingsprosess, blir det en selvfølge. Planleggingen omfatter ikke bare å lage et handelssystem, som kan være basert på tekniske eller fundamentale triggere, men også å teste systemet for å sikre at det fungerer. Du bør bruke så mye tid som nødvendig på å prøvehandle de strategiene du kommer opp med, for å se om de virkelig fungerer. Andre aspekter ved planleggingen er å fastsette take profit- og stop loss-nivåer for alle handler og å bruke riktig money management og risikostyring.

Risiko

Selv om CFD-er har mange fordeler for tradere som ønsker en attraktiv måte å spekulere i aktiva som ellers kan være dyre å kjøpe og selge, innebærer de også risiko. Det er viktig for tradere å kjenne til disse risikoene for å unngå dem. En av de viktigste risikoene er behovet for å opprettholde en tilstrekkelig sikkerhetsmargin ved tap som følge av belåning. Det kan også være likviditetsproblemer å ta hensyn til ved handel med CFD-er. Alt i alt er CFD-handel ganske tilfredsstillende så lenge traderen kjenner til og tar høyde for risikoen.

Risikoadvarsel

Handel med Forex/CFD innebærer en høy risiko for kapitalen din på grunn av volatiliteten i det underliggende markedet. Disse produktene er kanskje ikke egnet for alle investorer. Derfor bør du forsikre deg om at du forstår risikoen og søke råd fra en uavhengig finansiell rådgiver med passende lisens.

% fullført

Betalingsmåter
For å gjøre et nytt innskudd må du først bekrefte kontoen din.
Filen din har blitt avvist. Ta kontakt med kundestøtte.
Jeg forstår

Kjære ${UserName},

Denne handlingen er ikke tilgjengelig for en demokonto.
Bytt til live-kontoen din, legg til penger og begynn å handle.

Sett inn penger på kontoen din

Denne delen er kun åpen for kunder, vennligst logg inn eller registrer deg.