Informasjon om selskapet: Dette nettstedet(www.investico.com) drives av Faraz Financial Services (PTY) Limited, et sørafrikansk verdipapirforetak, autorisert og regulert av Financial Sector Conduct Authority i Sør-Afrika med lisensnummer 45518 for finansielle tjenester (FSP) for å tilby formidlingstjenester. Faraz Financial Services (PTY) Limited har sitt hovedkontor i 31 First Avenue East, Parktown North, Unit 9, 2193 Gauteng, Johannesburg, Sør-Afrika.

 

Faraz Financial Services (PTY) Limited eier og driver varemerket "Investico".

 

Faraz Financial Services (PTY) Limited og Value Bridge Single Member Investment Services S.A tilhører samme konsern. Value Bridge Single Member Investment Services S.A er regulert av Hellenic Capital Market Commission med lisensnummer 6/927/31-8-2021.

 

Advarsel om risiko: Forskjellskontrakter ("CFD-er") er et komplekst finansielt produkt av spekulativ karakter, og handel med dem innebærer en betydelig risiko for tap av kapital. Handel med CFD-er, som er et marginalt produkt, kan føre til tap av hele saldoen din. Husk at gearing i CFD-er kan være både til din fordel og ulempe. CFD-tradere eier ikke, eller har ingen rettigheter til, de underliggende aktivaene. CFD-handel er ikke egnet for alle investorer. Tidligere resultater er ikke en pålitelig indikator på fremtidige resultater. Fremtidige prognoser er ikke en pålitelig indikator på fremtidige resultater. Før du bestemmer deg for å handle, bør du nøye vurdere dine investeringsmål, ditt erfaringsnivå og din risikotoleranse. Du bør ikke sette inn mer enn du er forberedt på å tape. Sørg for at du fullt ut forstår risikoen forbundet med det aktuelle produktet, og søk uavhengig rådgivning om nødvendig. Les vår risikoinformasjon.

 

Regionale begrensninger: Faraz Financial Services (PTY) Limited tilbyr ikke tjenester i Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet (EØS) eller i visse andre jurisdiksjoner som USA, British Columbia, Canada og enkelte andre regioner.

 

Faraz Financial Services (PTY) Limited gir ikke råd, anbefalinger eller uttalelser i forbindelse med kjøp, beholdning eller avhending av finansielle produkter. Faraz Financial Services (PTY) Limited er ikke en finansiell rådgiver.

Unngå svindel

Det er mange handelsmeglere der ute. Noen er pålitelige meglere, mens andre er svindlere som du bør unngå. Før du begynner å investere pengene dine, må du sørge for at megleren din er en pålitelig megler. Nedenfor er en liste over ting du bør ta i betraktning med hver megler for å unngå svindlere:

Regulert megler

En pålitelig megler er en regulert megler. Reguleringens funksjon er å beskytte kunder og sikre at meglere opererer under strengt tilsyn i samsvar med reguleringsstandarder. Investico drives av en regulert megler som er underlagt strenge retningslinjer. Lisensnummer: 45518.

Trygg og sikker handel

Før du setter inn penger hos en megler, må du alltid forsikre deg om at megleren sikrer all sensitiv informasjon ved hjelp av standard bransjebeskyttelse. Investico sikrer kundenes midler ved å bruke PCI-skanning og SSL-sertifikat av høyeste standard. Dessuten oppbevares tradernes midler på separate kontoer i pålitelige banker.

Bevissthet om risiko

All handel innebærer risiko. En pålitelig megler sørger for å minne kundene på at det er en risiko forbundet med handel, og at kundene ikke bør handle uforsiktig uten å vurdere risikoen.

Verifisering av ekte kunder

En pålitelig megler vil verifisere ektheten til nye kunder. Investico-kunder er underlagt en verifiseringsprosess som bekrefter kundens identitet.

Uttak av midler

Det er unødvendig å si at en pålitelig megler lar kundene ta ut pengene sine når de ønsker det, samtidig som uttaksprosessen er transparent. Som en regulert megler som opererer under strengt tilsyn, gjør Investico det mulig for kundene å ta ut pengene sine i en enkel prosess.

Kundestøtte

En pålitelig megler vil gi rask hjelp til alle kunders behov og spørsmål. Investicos flerspråklige kundestøtteteam er tilgjengelig døgnet rundt for å hjelpe kunder med ethvert problem som måtte oppstå.

Risikoadvarsel

Handel med Forex/CFD innebærer en høy risiko for kapitalen din på grunn av volatiliteten i det underliggende markedet. Disse produktene er kanskje ikke egnet for alle investorer. Derfor bør du forsikre deg om at du forstår risikoen og søke råd fra en uavhengig finansiell rådgiver med passende lisens.

% fullført

Betalingsmåter
For å gjøre et nytt innskudd må du først bekrefte kontoen din.
Filen din har blitt avvist. Ta kontakt med kundestøtte.
Jeg forstår

Kjære ${UserName},

Denne handlingen er ikke tilgjengelig for en demokonto.
Bytt til live-kontoen din, legg til penger og begynn å handle.

Sett inn penger på kontoen din

Denne delen er kun åpen for kunder, vennligst logg inn eller registrer deg.