Şirket Bilgileri: Bu web sitesi(www.investico.com), aracılık hizmeti vermek üzere 45518 numaralı Finansal Hizmet Sağlayıcı (FSP) lisansı ile Güney Afrika Finans Sektörü Davranış Otoritesi tarafından yetkilendirilmiş ve düzenlenmiş bir Güney Afrika yatırım firması olan Faraz Financial Services (PTY) Limited tarafından işletilmektedir. Faraz Financial Services (PTY) Limited'in kayıtlı ofisi 31 First Avenue East, Parktown North, Unit 9, 2193 Gauteng, Johannesburg, Güney Afrika adresinde bulunmaktadır.

 

Faraz Financial Services (PTY) Limited, "Investico" markasının sahibi ve işletmecisidir.

 

Faraz Financial Services (PTY) Limited ve Value Bridge Single Member Investment Services S.A aynı Şirketler Grubuna aittir. Value Bridge Single Member Investment Services S.A, 6/927/31-8-2021 lisans numarası ile Yunanistan Sermaye Piyasası Komisyonu tarafından düzenlenmektedir.

 

Risk uyarısı: Fark sözleşmeleri ('CFD'ler'), spekülatif karakterli, alım satımı önemli sermaye kaybı riskleri içeren karmaşık bir finansal üründür. Marjinal bir ürün olan CFD'lerin alım satımı tüm bakiyenizin kaybına neden olabilir. CFD'lerde kaldıracın hem avantajınıza hem de dezavantajınıza çalışabileceğini unutmayın. CFD yatırımcıları dayanak varlıkların sahibi değildir veya bunlar üzerinde herhangi bir hakka sahip değildir. CFD ticareti tüm yatırımcılar için uygun değildir. Geçmiş performans, gelecekteki sonuçların güvenilir bir göstergesi değildir. Gelecek tahminleri, gelecekteki performansın güvenilir bir göstergesi değildir. İşlem yapmaya karar vermeden önce, yatırım hedeflerinizi, deneyim seviyenizi ve risk toleransınızı dikkatlice değerlendirmelisiniz. Kaybetmeye hazır olduğunuzdan daha fazla para yatırmamalısınız. Lütfen öngörülen ürünle ilişkili riski tam olarak anladığınızdan emin olun ve gerekirse bağımsız tavsiye alın. Lütfen Risk Açıklama belgemizi okuyun.

 

Bölgesel Kısıtlamalar: Faraz Financial Services (PTY) Limited, Avrupa Ekonomik Alanı'nın yanı sıra ABD, British Columbia, Kanada ve diğer bazı bölgeler gibi diğer bazı yargı bölgelerinde hizmet sunmamaktadır.

 

Faraz Financial Services (PTY) Limited, herhangi bir finansal ürünün edinilmesi, elde tutulması veya elden çıkarılması ile ilgili tavsiye, öneri veya görüş bildirmez. Faraz Financial Services (PTY) Limited bir finansal danışman değildir.

Her Seviyeden Yatırımcıyı Güçlendirmek

Son teknoloji ve şeffaf işlem ortamımızda birden fazla piyasada güvenle CFD ticareti yapın.

Varlık çeşitliliği 300+
Şu kadar kaldıraç 1:500
Minimum Para Yatırma $250

Ticaretin avangardını deneyimleyin

Investico'da, yatırımcılarımıza en son yenilikçi araçları ve kaynakları sunarak bilinçli kararlar almanızı ve ticaret oyununuzu güçlendirmenizi sağlamaya çalışıyoruz.

  • Sıfır komisyon
  • Her yatırımcının ihtiyaçlarına uygun Çoklu Yatırım Hesapları
  • Emtialar, Hisse Senetleri, Endeksler ve çok daha fazlası dahil olmak üzere 300'den fazla CFD varlığı.
  • Yatırım kararlarınızı bilgilendirmek için Teknik ve Temel Analizlere erişin

Investico'ya Katılın

Investico Eğitim paketi ile online ticaret artık çok kolay

Her seviyedeki yatırımcının ihtiyaçlarına göre uyarlanmış kaynaklar ve araçlarla kapsamlı bir öğrenme deneyimi yoluyla yatırımcıların güvenini artırmak için tasarlanmıştır.

Teknik analiz

Gelecekteki potansiyel piyasa faaliyetlerine ilişkin veriye dayalı içgörüler elde etmenize ve ticarete giriş ve çıkış fırsatlarını ortaya çıkarmanıza yardımcı olacaktır.

Temel analiz

Herhangi bir varlığın fiyat dalgalanmasını etkileyen faktörler ve olaylar hakkındaki anlayışınızı genişletecek ve güncel kalmanıza ve bilinçli alım satım kararları vermenize yardımcı olacaktır.

Demo hesap

Simüle edilmiş bir ortamda pratik yapmanıza, ticaret deneyimi kazanmanıza ve ticaret tekniklerinizi risksiz bir şekilde test etmenize olanak tanır.

Kullanıcı dostu ve öncü bir platformda ticaret yapın

Hareket halindeyken yatırım yapın veya WebTrader'da oturum açın ve gerçek zamanlı piyasa verilerine, gelişmiş grafik araçlarına ve çok çeşitli yatırım araçlarına erişimin keyfini çıkarın.

Investico Platformunu Deneyin

Her Seviyeden Yatırımcıyı Güçlendirmek

Investico ile birden fazla piyasada güvenle işlem yapın. Size en üst düzeyde özen, benzersiz hizmet ve tamamen şeffaf bir ticaret ortamı sağlamak en büyük önceliğimizdir.

Müşteri Hizmetlerimizin Keyfini Çıkarın

Yardıma mı ihtiyacınız var? Yardım merkezimizi ziyaret edin

Risk Uyarısı

Forex/CFD'de işlem yapmak, dayanak piyasanın oynaklığı nedeniyle sermayeniz için yüksek düzeyde risk taşır. Bu ürünler tüm yatırımcılar için uygun olmayabilir. Bu nedenle, riskleri anladığınızdan ve bağımsız ve uygun lisanslı bir mali danışmandan tavsiye aldığınızdan emin olmalısınız.

% tamamlandı

Ödeme yöntemleri
Başka bir para yatırma işlemi yapmak için önce hesabınızı doğrulamanız gerekir.
Dosyanız reddedildi. Lütfen müşteri hizmetleri ile iletişime geçin.
Anlıyorum.

Sevgili ${UserName},

Bu işlem bir demo hesabı için mevcut değildir.
Canlı hesabınıza geçin, para ekleyin ve işlem yapmaya başlayın.

Hesabınıza para yatırın

Bu bölüm sadece müşterilere açıktır, lütfen giriş yapın veya kaydolun